KOMMUNIKATION

Få dit budskab ud til dem, I ønsker skal bruge det. Det er, hvad kommunikation og journalistik handler. Jeg kan hjælpe jer med at forklare og argumentere for jeres pointer, så andre hører efter.

Jeg arbejder primært med kommunikation, der skaber faglig refleksion og viser perspektiver og sammenhænge. Min erfaring ligger inden for det sociale, psykologiske og pædagogiske område, og jeg arbejder helst med emner, der har konsekvens for mennesker.

Jeg tilbyder idéudvikling og sparring, leverer alt fra enkelte tekster til arbejde med hele processen fra koncept til færdigt produkt. Også når det kræver layout og billedbehandling. Jeg kan desuden udvikle undervisningsmaterialer til både børn og voksne.

MIN BAGGRUND

Journalist på Danmarks Journalisthøjskole og BA i pædagogik fra Københavns Universitet. Jeg har derudover taget kurser i bl.a. SOME, kommunikationsstrategi, fortællende journalistik, web, InDesign og Photoshop.

Jeg har erfaring med personaleblad, nyhedsbrev, magasiner, foldere, undervisningsmaterialer på papir og online, web, intranet, facebook, digitalisering, annoncer, taler og PR.

JEG SKRIVER ISÆR OM

– Daginstitutioner og dagpleje
– Pædagogik
– Uddannelse og undervisning
– Vejledning
– Psykologi
– Arbejdsmiljø
– Miljø og genanvendelse
– Mennesker med handicap
– Flygtninge og asylansøgere

PRIS

Timepris 750 kroner eksklusiv moms.

Transport i Hovedstadsområdet er uden afregning. Øvrig transport faktureres med 250 kroner eksklusiv moms pr. time. Dertil statens takst for kørsel 3,53- pr. km og betaling af evt. broafgift.