COACHING

Grundantagelsen i coaching er, at du som regel selv har svaret på, hvordan du skaber forandring, udvikling eller træffer nye valg. Men lige nu er du i tvivl, fordi dine blinde vinkler skygger for svarene.

I en struktureret samtale med mig får du tid og fokus til at undersøge og afklare dine tanker. Mit bidrag er en faglig sikkerhed i at stille åbne og udfordrende spørgsmål, så du bliver klar over, hvad du ønsker, og hvad der kan ændre din situation.

Når du forstår dine problemstillinger på en ny måde, baner det vej for at tænke og handle anderledes. Den egentlige forandring sker derfor typisk imellem samtalerne, når du omsætter din indsigt til praksis. Det kræver, at du er villig til at gå nye veje, du selv definerer.

Jeg coacher også grupper, som eksempelvis vil styrke samarbejdet, håndtere konflikter eller skabe ny struktur i opgaverne. Undervejs må vi meget gerne grine – helst af os selv!

 

dots_ah_w4

TIDLIGERE OPGAVER

Danmarks Radios værter på radio og tv om bl.a. samarbejdsproblemer, stresshåndtering, nye karriereveje, håndtering af at være kendt i offentligheden

Ledere om bl.a. gennemslagskraft, kommunikation, svære beslutninger, nye karriereveje, balance mellem job og privatliv

Journalister, akademikere og pædagoger om bl.a. stresshåndtering, nye jobmuligheder, samarbejdsproblemer, balance mellem job og privatliv

Privatpersoner om bl.a. familiekonflikter, sorg og eksistentielle valg

dots_ah_w4

PRIS & PRAKTISK

5 samtaler (privatbetaling): 6000 kroner ekskl. moms

5 samtaler (arbejdsgiverbetalt): 7500 kroner ekskl. moms

1 teamcoaching: 2500 kroner ekskl. moms

Coachsamtaler varer 1-1½ time hos mig.
Teamcoaching varer 2-2½ time hos jer.

Transport op til 50 km er uden beregning. Øvrig transport faktureres med statens takst for kørsel på 3,52 kroner pr. km og betaling af evt. broafgift.